Бајден

Стапот на Бајден ги растера не талентираните кои тврдеа дека ќе го раскинат Преспанскиот договор. Она што мене не ми успеа со повеќе колумни во кои докажав дека Времената согласност не може да биде раскината[1], на Бајден му успеа со стапот. Сега сите што тврдеа дека ќе го раскинат Преспанскиот договор се сокрија и полесно може да се види дека единствено моето решение со ius cogens ја отстранува Времената согласност и Преспанскиот договор, со утврдување на ништовност, а не раскинување, како што трубеа вувузелите на Депандансот на УДБА.

 

Read More