Како се поднесува жалба до Европскиот суд за човекови права

Да ја натераме владата да ги почитува човековите права. Масовно поднесувајте апликации за прекршување на човековите права. Тоа е најефикасен инструмент, македонската влада да биде натерана на суштински промени.

Кликнете oвде за да ја превземете оваа апликација.

Кликнете овде за да го превземете упатството за пополнување на оваа апликација.

  •